5 nadelen dat vrouwen met te grote borsten willen dat je weet

kardashian grote borstenDroom ook jij, zoals vele andere vrouwen, van grotere borsten? Ja, het is waar! Elke vrouw houdt van mooie rondingen die je vrouwelijk en als een godin laten voelen. Maar voor sommige vrouwen kunnen te grote borsten letterlijk een last zijn en zorgen voor heel wat lichamelijke ongemakken.

Geloof dus niet alles wat je ziet in 'Keeping Up with the Kardashians'. Te grote borsten brengen heel wat nadelen en hier zijn er vijf.

1. Minder zelfrespect

Vrouwen met te grote borsten geven vaak aan een laag zelfbeeld en een slecht lichaamsbeeld te hebben. Het gewicht van de borst kan ervoor zorgen dat de huid uitrekt, wat resulteert in verslapping en vergroting van het tepelhofgebied. Hierdoor kunnen vrouwen zich schamen over de grootte en het uiterlijk van hun borsten.

Een te grote cupmaat zorgt er ook voor dat je moeilijk kleding vindt en vaak in verlegenheid wordt gebracht door je te grote rondingen. Vrouwen doen er alles aan om hun borsten te verbergen als ze zich zo voelen. Verkeerde kleding, twee tot drie beha's dragen, ducttape gebruiken, een dieet volgen en niet intiem zijn vanwege de angst dat iemand anders je borsten ziet, zijn veelvoorkomende gevoelens bij vrouwen met te grote borsten.

2. Ongewenste aandacht

Vrouwen met kleine borsten kunnen een ruimte betreden en opgemerkt worden door de kleding die ze dragen of het kapsel dat ze hebben. Wanneer een man hen aanspreekt, heeft hij de neiging om in hun ogen te kijken in plaats van naar hun lichaam. Dit is over het algemeen niet het geval bij vrouwen met te grote borsten.

Helaas oordelen mensen over het seksuele gedrag van een vrouw op basis van de provocativiteit van haar lichaam. Heel wat mannen zullen meer dan duidelijk zijn wanneer ze vrouwen met te grote borsten ontmoeten. Dergelijke ongewenste aandacht kan ervoor zorgen dat je je voor je lichaam schaamt. Vaak wordt aangenomen dat grote borsten je zelfvertrouwen geven, maar dat is dus niet altijd het geval.

3. Beperkingen

Vrouwen met te grote borsten hebben ook te maken met beperkingen. Heel wat sporten zijn uitgesloten voor vrouwen met een cupmaat DD of groter. Joggen, tennis, volleybal en paardrijden zijn allemaal activiteiten waar vrouwen met te grote borsten moeite mee zullen hebben (zelfs met de best passende sportbeha!). Het extra gewicht van te grote borsten maakt sport en dagelijkse activiteiten moeilijk. Het hebben van deze beperkingen is ook een belangrijke oorzaak van sociale problemen in de loop van de tijd.

4. Ademhalingsproblemen

Ook ademhalingsproblemen komen zeer vaak voor bij vrouwen met te grote borsten. Dit komt door het extra gewicht van de borsten die op de borst drukt, gewichtstoename of skeletafwijkingen. De meeste vrouwen die zowel grote borsten als ademhalingsproblemen hebben, realiseren zich niet dat er een verband is tussen beide.

5. Moeilijke nachtrust

Na een dag ondraaglijke pijn in je schouders, rug en nek ben je blij dat je kunt rusten. Maar als je naar bed gaat, voelt het alsof je een kleine olifant op je borst hebt, zodat je niet kunt ademen en comfortabel kunt liggen. Dit zorgt voor een moeilijke nachtrust waardoor je de volgende dag niet uitgerust bent.

Wat kan ik doen aan mijn te grote borsten?

Weerhouden jouw borsten je ervan dingen te doen die je leuk vindt of bezorgen jouw borsten je pijn? Dan is het aangeraden om advies in te winnen bij je arts.

Veel vrouwen met grotere borsten krijgen vaak te horen dat ze "geluk" hebben, maar hoe ouder je wordt, hoe meer je je zult realiseren dat te grote borsten een gezondheidsprobleem kunnen zijn dat ernstig genomen moet worden.

Het is bewezen dat een borstverkleining het zelfvertrouwen en het zelfrespect van veel vrouwen verhoogt, waarbij de meerderheid zeer tevreden is met het eindresultaat.

Video: Goede tips voor vrouwen met grote borsten

Bronnen: Cosmopolitan en Mynd