Vrouwen met een grote cup

grote borsten van pamela andersonNiemand zal het ontkennen: we leven in een oordelende wereld en mensen worden beoordeeld op de inhoud en omvang van wat ze hebben. Voor vrouwen zijn grote borsten een van de maatstaven geworden waarmee hun aantrekkelijkheid wordt gemeten. Mannen verlangen naar vrouwen met een grote boezem. Ook films, tijdschriften, beroemdheden - ze stimuleren allemaal het idee dat je borsten een belangrijke rol spelen bij het verbeteren van je uiterlijk. En daar blijft het niet bij. Vrouwen met een grote cup genieten heel wat voordelen.

Wat zijn de voordelen van grote borsten?

Je hebt meer zelfvertrouwen

Vrouwen met een prachtige voorgevel - of ze nu natuurlijk zijn of niet - stralen normaal gesproken meer zelfvertrouwen uit. De reden hiervoor zou kunnen zijn omdat ze weten dat mannen hen bewonderen om hun grote borsten. Maar als je grotere borsten hebt, voel je je zonder enige twijfel niet alleen vrouwelijker, maar ook sexyer - wat altijd helpt om je zelfvertrouwen een boost te geven.

Je hebt meer carrièremogelijkheden

Studies hebben aangetoond dat vrouwen met grotere borsten betere vooruitzichten hebben op bijna elk werk. In een aantal gevallen is de reden hiervoor omdat een man meestal het interview afneemt of iemand aanneemt. En zoals eerder vermeld hebben vrouwen met een grotere cup over het algemeen meer zelfvertrouwen en hebben ze geen last van een laag zelfbeeld, wat hen uiteraard helpt in sollicitatiegesprekken. Ze zijn ook geneigd om de bedrijfsladder veel sneller te beklimmen dan hun zussen met kleinere borsten.

Je zal meer geld verdienen

Naast meer carrièremogelijkheden hebben ze ook meer kansen om meer geld te verdienen. Vrouwen die in de dienstensector werken, ontdekken bijvoorbeeld al snel dat hun omvangrijke borsten een waardevol bezit kunnen zijn. Ze krijgen duidelijk meer fooien, simpelweg vanwege hun grotere 'troeven'. Of je nu barman of serveerster bent, je mag verwachten dat je aan het einde van elke dienst meer geld zult ontvangen als je grotere borsten hebt. En als je ervoor kiest om met je 'troeven' te pronken met push-upbeha's of laag uitgesneden outfits, dan zullen je inkomsten uit fooien waarschijnlijk nog hoger liggen.

Positieve effecten op het sociale leven

Voor vrouwen zijn grote en stevige borsten niet alleen een blikvanger. In veel culturen over de hele wereld wordt de productie van hormonen, die belangrijk is voor de ontwikkeling van de borsten bij meisjes, gezien als een bewijs van vruchtbaarheid plus een gezond voortplantingssysteem.

Je bent aantrekkelijker in alle kleding

Hoe iemand zich kleedt, is een persoonlijke keuze. Maar niemand kan beweren dat vrouwen met een goed gevulde boezem er in allerlei soorten kleding en jurken aantrekkelijk uitzien. En tijdens de zomer kan het heel leuk zijn om met je borsten te pronken in een low-top of bikini.

Je hebt meer plezier in bed

Een recent onderzoek naar vrouwelijke seksualiteit onthulde dat vrouwen met wulpse borsten zich prettiger voelen in een seksuele situatie. Dit kan zijn omdat ze meer zelfvertrouwen hebben of omdat ze beseffen dat ze meer aandacht krijgen van hun mannelijke partner in bed.

Grote borsten kunnen dienen als kussen en mannen kunnen masturberen in grote borsten. Zelfs in pornofilms krijgen de actrices siliconenimplantaten omdat grote borsten een grote rol spelen bij seksuele bevrediging. Een mooi gezicht met kleine borsten kan grote borsten niet compenseren. Grote borsten zijn bedoeld voor een bepaald doel voor mannen tijdens de seks. Zoals een grote en dikke penis seks opwekt bij vrouwen, zo wekken grote borsten seks op bij mannen. Het is een door de natuur gemaakt feit.

Beroemde vrouwen met een grote cup

Hieronder een opsomming van enkele celebs die heel goed weten dat ze prachtige borsten hebben.

  • Christina Hendricks
  • Lindsay Lohan
  • Kylie Jenner
  • Katy Perry
  • Pamela Anderson
  • Angelina Jolie
  • Scarlett Johansson
  • Salma Hayek
  • Mariah Carey

Video: kijk hoe handig grote borsten zijn

Bron: Beautify, Gezond en Nina