Vrouw met drie borsten: waar of niet?

Vrouw met 3 borstenEen vrouw uit Florida, Jasmine Tridevil, ontdekte op 21-jarige leeftijd dat er eigenlijk maar één acceptabele reden is om een ​​derde borst aan je lichaam toe te voegen: om traditionele schoonheidsnormen te negeren en jezelf opzettelijk onaantrekkelijk te maken voor mannen.

Een derde borst klinkt en is raar, maar Jasmine heeft drie jaar lang geld gespaard om de kosten van deze cosmetische ingreep te betalen. De reden waarom ze zoiets bizar deed, is omdat ze de hoofdrol wil spelen in haar eigen realityshow. Dit is niet de enige reden, de tweede is vreemder dan de eerste. Ze wilde haar er onaantrekkelijk laten uitzien, zodat ze niet meer met een jongen uit hoeft te gaan. Wij vermoeden echter dat ze enorm liefdesverdriet heeft gehad en daarom zo'n kinky stap heeft gezet.

Hoe eenvoudig was de ingreep?

De massagetherapeute beweert dat ze aan meer dan 50 artsen heeft gevraagd om de operatie uit te voeren. Toen ze uiteindelijk een dokter vond, werd er met huidweefsel van haar buik een borst geconstrueerd waar een siliconen implantaat aan toegevoegd werd. Ze heeft ook een tepelhof laten tatoeëren. De procedure kostte ongeveer 17.000 euro, en Tridevil moest naar verluidt een geheimhoudingsverklaring ondertekenen, zodat ze niet kon onthullen welke dokter het had uitgevoerd.

Genoeg van het daten

"Ik heb het gekregen omdat ik mezelf onaantrekkelijk wilde maken voor mannen", zei Tridevil tijdens een recente radio-uitzending. "Omdat ik niet meer wil daten."

Gezien het feit dat de meeste mannen van borsten houden, zijn we er niet helemaal zeker van dat het krijgen van een derde borst de snelste manier is om onaantrekkelijk te worden voor mannen. Maar haar poging om bekend te worden is prijzenswaardig. Het resultaat is te zien in de filmpjes en op de vele foto's die Jasmine maar al te graag de wereld instuurt.

Is het verhaal waar of niet?

Dat velen twijfelen aan haar verhaal is niet verwonderlijk. Om te beginnen zijn er geen foto's of video's van derden gemaakt van de derde borst van Tridevil, noch zijn er foto's waarop haar drie borsten onbedekt zijn. Bovendien komt de meeste informatie die we tot nu toe over Tridevil hebben gekregen rechtstreeks van haar Facebook- of YouTube-accounts.

Misschien wel het meest vernietigende bewijs is de Facebookaccount van Alisha Jasmine Hessler, een massagetherapeute die een griezelige gelijkenis vertoont met Tridevil zelf. Hessler haalde het nieuws in december 2013 omdat ze een man die haar naar verluidt meermaals in elkaar had geslagen, had gedwongen om een bordje op een drukke straathoek te dragen met erop geschreven: ik ben een domkop omdat ik vrouwen sla. Ze heeft echter nooit een aanklacht ingediend bij de politie voor de aanval.

Ander bewijs om over na te denken, is dat Tridevil instemde met een interview van een lokaal tv-station. Dit enkel op voorwaarde dat ze alleen de zelfgeproduceerde realityshow bespraken waarvan ze hoopt dat deze wordt opgepikt door een kabelnetwerk. In het interview tilt ze snel haar shirt, maar wanneer de journalist haar vraagt waarom ze niet langer konden kijken, antwoordde Tridevil:" Dat gaat nu niet, want ik toon mijn borsten in aflevering zes van mijn realityserie."

Een laatste bewijsstuk dat de vrouw met drie borsten een hoax is, is het feit dat een lokale TV-zender een bagagerapport van de luchthaven in Tampa in handen kreeg. In dit rapport wordt aangifte gedaan van gestolen bagage. Op de lijst met de inhoud van de bagage stond een borstprothese met drie borsten. Het rapport werd ingediend door Alisha Jasmine Hessler, de bewuste massagetherapeute waar we het eerder al over hadden en die blijkbaar wel degelijk het kwaadaardige genie is achter het Tridevil-personage.

Dus, voor de mannen die dit artikel lezen: het lijkt erop dat je je Total Recall-seksfantasieën tijdelijk on hold zult moeten zetten.

Video: bekijk de vrouw met drie borsten

Bron: ja.be en ad.nl