De beste manieren om je borsten te vergroten

naakte vrouwEen operatie kan ernstige gevolgen voor de gezondheid hebben: een bijwerking op de anesthesie, gescheurde implantaten, infectie, zelfs siliconenlekkage. Bovendien is het eindresultaat geen exacte wetenschap: het kan zijn dat je je borsten achteraf niet eens leuk vindt. Maar er zijn veel manieren om je borsten te vergroten zonder onder het mes te gaan. In dit artikel onthullen we de geheimen van een perfecte cupmaat zonder onder het mes te gaan.

Gebruik botox

Ook wel het wondermiddel voor rimpels genoemd, lijkt Botox nu ook je decolleté te kunnen verbeteren. Het werkt op dezelfde manier als op het voorhoofd. De kleine borstpieren onder je borsten worden verlamd. Door ze te verzwakken, zullen de belangrijkste spieren automatisch omhoog gaan, waardoor je borsten een lift krijgen.

Elke spier heeft een yin en yang: als er een beschadigd is, zal de sterkere het overnemen. Als je bijvoorbeeld van plan bent een fantastische jurk te dragen en er geen beha bij kunt dragen, maakt dit een enorm verschil. Je krijgt een verrassend resultaat.

Een botox-behandeling kan op borsten van elke maat worden uitgevoerd en duurt drie tot vier maanden. Het is echter niet goedkoop, maar er zijn geen littekens en er is zo goed als geen pijn en geen hersteltijd.

Maak je bovenkleding een maat kleiner

Deze tip is goedkoper en ligt misschien voor de hand, maar het gemakkelijkste wat je kunt doen om je borsten groter te laten lijken, is door alles wat je erop draagt ​​kleiner te maken. Haal dus die jurk uit de kast die een maat te klein is, of speld je T-shirt aan de achterkant onder je jas. Hoe strakker het materiaal, hoe groter het effect.

Zet de bovenkant van je borsten in de spotlights

De meeste vrouwen weten alles over de kunst van contouringsproducten voor het gezicht. Maar wist je dat deze producten net zo effectief zijn voor het lichaam? Het gebruik ervan op je borsten is een gemakkelijke manier om ze subtiel groter te laten lijken. Je kunt kiezen voor een glanzende of matte poeders, afhankelijk van je zelfvertrouwen. Glanzende highlights vallen veel meer op, maar misschien is dat net hetgene wat je zoekt.

Gebruik pillen met kruiden

Pillen om je borsten te vergroten bieden meestal een combinatie van verschillende kruideningrediënten. De kruidencomponenten veroorzaken een reactie die vergelijkbaar is met die tijdens de puberteit, wanneer het borstweefsel van jonge meisjes begint te groeien.

Bovengenoemde kruiden leveren plantaardig oestrogeen, dat de groei van het delicate borstweefsel stimuleert door hormonale veranderingen te veroorzaken. Plantaardig oestrogeen is een natuurlijk product afgeleid van planten en is vrij mild. Heel veel vrouwen met een kleine tot middelgrote cupmaat beweren gemiddeld binnen twee maanden een optimaal resultaat te hebben behaald.

Draag een dubbele beha

Als je op zoek bent naar grotere borsten, waarom zou je dan één beha dragen als je er twee kunt dragen? Je beha verdubbelen is een van de gemakkelijkere manieren om je cupmaat te verdubbelen (of zelfs te verdrievoudigen). Doe eerst beha aan die qua maat goed zit en doe er dan een beha overheen die iets groter is. Het dubbele beha-effect kan een beetje riskant zijn als je de bovenste beha te strak kiest, omdat het dan eerder voor een plankeffect zal zorgen. Maar als je het goed doet, zal niemand het ooit kunnen zien.

Kruis je beha-bandjes

Een andere truc is om ervoor te zorgen dat je bandjes van je beha zo strak mogelijk zitten, dit zal je borsten optillen en ze voller laten lijken. Begin met het inkorten van de bandjes aan de achterkant. Als dat niet genoeg is, neem dan een veiligheidsspeld of een paperclip en speld de twee banden aan elkaar, hierdoor worden ze opgetild en samengedrukt, waardoor ze groter lijken.

Je moet echter geen van bovenstaande technieken gebruiken als je borsten pijn beginnen te doen. Het is tenslotte niet de bedoeling dat ze zo hoog worden geduwd. Als je pijn of gevoelloosheid begint te voelen, zorg er dan voor dat je ze een adempauze geeft.

Bronnen: Cosmopolitan en Gezonder Leven