5 tips om je borsten sneller te laten groeien

push up voor grotere borstenGroot of klein, borsten zijn er in alle soorten en maten en alle borsten zijn mooi. Er zijn vrouwen die zich op hun gemak voelen met wat de natuur hen heeft gegeven, anderen willen een grotere cupmaat omdat het hen meer zelfvertrouwen geeft of omdat ze zich aantrekkelijker voelen. Wat de reden ook is, het is niet onmogelijk om je borsten snel te laten groeien.

Hoewel medische innovaties plaats hebben gemaakt voor chirurgische verbeteringen, brengt dit een behoorlijk prijskaartje en andere uitdagingen met zich mee. Is er een manier om op natuurlijke wijze je borstomvang te vergroten? Het antwoord is: ja dat kan.

Wij geven je alvast vijf manieren die je kunt proberen om je borsten sneller te laten groeien. Ze zijn niet alleen vrij van onaangename bijwerkingen, ze zijn ook kosteneffectief.

1. Regelmatig trainen

Regelmatig en op de juiste manier trainen kan je helpen om je borsten snel te laten groeien. Van krachttraining en intensieve oefeningen wordt gedacht dat ze zowel de borstspieren in het lichaam samentrekken en ontspannen, waardoor je een meer gedefinieerde en gebeeldhouwde look krijgt.

Bepaalde oefeningen kunnen ook helpen bij het versterken en verstevigen van het borstweefsel, wat bijdraagt ​​aan een beter gewenste vorm en ook je algehele houding ten goede komt. Het beste hiervan is dat deze oefeningen gemakkelijk thuis kunnen worden gedaan en weinig tot geen apparatuur nodig hebben. Door de juiste techniek aan te houden, discipline te volgen en regelmatig te trainen, kun je snel dichter bij het gewenste resultaat komen. Hier zijn enkele eenvoudige oefeningen die je kunt doen:

  • Push-ups
  • Wall-ups
  • Crunches
  • Chest press met halters
  • Samentrekken van je borstspieren

2. De juiste voeding voor grotere borsten

Wat je eet is belangrijk bij het gezond houden en het vormen van het lichaam. Als je grotere borsten wilt, is de juiste voeding vereist.

Melk

Inname van melk draagt ​​bij aan het toenemen van borstweefsel. In het bijzonder verse melk van koeien. Koemelk is rijk aan oestrogeen, prolactine en progesteron. Hormonen die onmisbaar zijn om melk te produceren bij vrouwen, waardoor de borst groter wordt.

Groene bladgroenten

Eet voor het hebben van grotere borsten dagelijks groene bladgroenten. Ze zijn een geweldige bron van ijzer en calcium.

Meestal bevatten groene bladgroenten geen fyto-oestrogenen die helpen bij het vergroten van borstweefsel, maar ze versterken wel ontwikkelde borsten.

Daarnaast voorkomen groene bladgroenten de mannelijke testosteronproductie bij vrouwen, waardoor de vrouwelijke hormonen in evenwicht blijven.

Noten

Noten zijn rijk aan enkelvoudig onverzadigde vetten en zijn daarom essentieel voor het opbouwen van borstweefsel en het bevorderen van groeiende borsten.

Soja

Fyto-oestrogeen is het hormoon dat de borsten doet groeien en is terug te vinden in soja. Een andere reden om soja in je dieet op te nemen, is dat het ook isoflavonen bevat. Deze vechten tegen vrije radicalen en kankercellen die in borstweefsel kunnen groeien.

Andere

Voeg ook voedingsmiddelen zoals lijnzaad, fenegriek en venkelzaad toe aan je dieet. Enkele andere soorten voedsel die helpen bij het versterken en vergroten van borstweefsel zijn peulvruchten en sojabonen.

Ook supplementen voor borstvergroting helpen om grotere borsten te krijgen. Je hoeft je geen zorgen te maken, want de meeste supplementen zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en hebben geen bijwerkingen. Het enige wat mogelijk is, is dat je allergisch bent voor de crème, lotion of in te nemen capsule.

3. Draag de juiste beha

Voor een goede en snellere groei van je borsten is het essentieel om de juiste beha te kiezen. De beha-maat speelt een belangrijke rol bij het beheersen van het verslappen van de borsten en zorgt ervoor dat je borsten stevig blijven.

4. Masseren

Een andere manier om grotere borsten te krijgen, is masseren. Masseer je borsten minstens één keer per dag. Dit verhoogt de bloedcirculatie, wat leidt tot een vlotte doorstroming van hormonen en het vergroten van de borstomvang.

5. Yoga voor grotere borsten

Yoga is al eeuwen een natuurlijk genezend middel. Het verenigt het lichaam met de geest en helpt je ziekten van binnenuit tegen te gaan. Bovendien, als het om een grotere borstomvang gaat, kan deze oude kunst de klus voor je klaren met de asana's: Bhujangasana, Ustrasana en Dwikonasan.

Video: Yoga Bhujangasana (helpt voor grotere borsten)

Bronnen: Wikihow en Minotauromaguia